Wij zoeken jou!

Foto 19-04-17 15 57 02

Wil jij ons helpen bij het (landelijk) verspreiden van het Voor De Poes magazine? We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen om de naamsbekendheid van het magazine te vergroten. Om dit te realiseren hebben we een beetje hulp nodig van onze volgers, van jou dus!

Wat kan je voor ons doen? Dat is eigenlijk heel simpel, zorgen dat men het magazine leest (en koopt). Hoe? Door voor ons campagne te voeren! Zo willen we ook graag dat winkels als Bruna en Primera ons magazine gaan verkopen. We zouden het ook leuk vinden om de magazines te verspreiden via dierenwinkels, dierenasiels en andere dier-gerelateerde instanties. Maar denk daarnaast ook aan de leestafels bij bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen of zelfs in restaurants. Kattenliefhebbers vind je namelijk overal. Tot slot hebben we nog een aantal posters en flyers die je kan verspreiden op verschillende plekken in je buurt.

In ruil voor jouw harde werken krijg jij daarom van ons een jaarabonnement, gratis en voor niets. Goede deal toch? Precies, dat dachten wij ook. Wil je ons helpen? Stuur even een mailtje met je contactgegevens naar voordepoesmagazine@gmail.com, dan zorgen we dat we jou een bult magazines, flyers en posters toesturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *